CIDDC - Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova

Sesiuni de mentorat cu referire la etapa „Evaluarea situației curente privind guvernanța scolii”

Echipa Centrului de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova invită instituțiile partenere din cadrul proiectului „Educaţie pentru democraţie în Republica Moldova” să se înscrie la sesiunile de mentorat cu referire la etapa „Evaluarea situației curente privind guvernanța scolii”. În cadrul atelierelor, participanții și participantele vor primi sprijin pentru elaborarea și implementarea instrumentului/-elor de consultare a opiniei părților interesate din comunitatea școlară. Totodată, vor discuta, analiza și alte aspecte, întrebări, situații legate de implementarea proiectului.

Cum să te înscrii?
Trimite un mesaj de exprimare a interesului privind intenția de participare la adresa formatorului/oarei sau către coordonatoarea de proiect.

Cine poate participa?
La sesiune pot participa elevii, profesorii și părinții, grupul fiind format din 5-7 persoane din instituție. Atelierul poate fi organizat cu participarea reprezentanților/telor dintr-o singură intituție sau din max. 2-3 instituții.

Sesiunile online de mentorat sunt desfășurate de CIDDC în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, cu suportul financiar al Swiss Cooperation in Moldova și sunt parte a proiectului „Educaţie pentru democraţie în Republica Moldova”, realizat de Council of Europe Office in Chisinau în cadrul programului SDC „Moldova: Promovarea Implicării Civice Active”.

CLIP VIDEO

#drepturilecopilului #GuvernanțaDemocraticăAȘcolii

Last modified onThursday, 16 December 2021 19:07
Admin

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
back to top

Contacts

Address: 15, E. Coca street, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2008

Phone./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Ambasadorul 2%

Sustin 2%!

Top of Page