CIDDC - Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova

CIDDC solicită oferte de prețuri pentru inventar sportiv, papetărie, birotică și jocuri de masă

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizaţie neguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați https://drepturilecopilului.md/index.php/ro/ .

CIDDC solicită oferte de prețuri pentru inventar sportiv, birotică și jocuri de masă.

Achiziția are loc în cadrul proiectului „ Incluziunea sigură și participativă a copiilor refugiați din Ucraina în Republica Moldova ” finanțat de către Salvați Copiii România. Vor fi procurate materiale în valoare de aproximativ 150 000 MDL. Materialele procurate vor fi distribuite către 20 de instituții de învățământ din mun. Chișinău în care sunt înmatriculați copii refugiați.

Citește mai departe...

Buletinul Informativ Nr. 5: Educație pentru Democrație în Republica Moldova. Iulie – Septembrie

Dragi prieteni,
Bine ați venit la cea de-a 5-a ediție a buletinului informativ în cadrul proiectului „Educație pentru democrație în Republica Moldova”.

Vă prezentăm cele mai recente știri și evoluții din cadrul proiectuui și experiențele celor 49 de instituții partenere. Buletinul informativ include noutăți, evenimente, oportunități de formare, experiențe de consultare a opiniei comunității școlare și altele.

Aveți noutăți pe care doriți să le împărtășiți?
Vă îndemnăm să transmiteți informațiile la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , marcând - în atenția E-news - înainte de 25 noiembrie 2022, pentru a vă asigura prezența în următoarea ediție pentru lunile octombrie - noiembrie.

Vă mulțumim și vă dorim lectură plăcută!,
Centrul de Informare și documentare privind Drepturile Copilului

Buletin Informativ Nr. 5

Ofertă de suport emoțional: Chișinău

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC), în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău, cu susținerea financiară a organizației Salvați Copiii România, oferă gratuit suport emoțional (ședințe de consiliere psihologică/ psihoterapie):

1. Copiilor din Ucraina care momentan se află pe teritoriul Republicii Moldova (indiferent dacă sunt înscriși sau nu ca audienți sau elevi/ studenți în instituțiile de învățământ din țară)

2. Adulților din Ucraina (părinți sau îngrijitori/ însoțitori ai copiilor)

3. Cadrelor didactice din instituțiile de învățământ (prioritar din cele în care s-au înscris să își facă studiile copiii refugiați) din mun. Chișinău.

Citește mai departe...

Ofertă de suport emoțional de grup: Chișinău

Centrul de Informare și Documentare pentru Drepturile Copilului (CIDDC), în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău, cu susținerea financiară a organizației Salvați Copiii România, oferă posibilitatea cadrelor didactice din instituțiile de învățământ (prioritar din cele în care s-au înscris să își facă studiile copiii refugiați) din mun. Chișinău de a beneficia de suport emoțional accesând unul sau mai multe grupuri tematice.

Înscrierea la grupurile tematice se poate face completând formularul atașat la e-mail sau pe link: https://forms.gle/7dDTRwKpC9cp7msb6

Citește mai departe...

Ofertă de suport emoțional de grup

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC), în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și OLSDÎ Briceni, Edineț, Ocnița, Soroca, cu suportul financiar oferit de ERIKS Development Partner, oferă posibilitatea cadrelor didactice din instituțiile de învățământ (prioritar din cele în care s-au înscris să își facă studiile copiii refugiați) din raioanele Briceni, Edineț, Ocnița, Soroca de a beneficia de suport emoțional accesând unul sau mai multe grupuri tematice.

Înscrierea la grupurile tematice se poate face completând formularul atașat la e-mail sau pe link: https://forms.gle/rjyHh1Njkjpio2Wk9

Citește mai departe...

Contacte

Adresa: Strada E. Coca nr. 15, Chișinău, Republica Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Partener media:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Ambasadorul 2%

Sustin 2%!

Top of Page