CIDDC - Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova

Speranta devine realitate – viata mai buna pentru tinerele din Moldova

26 martie 2009

RAPORTUL DE EVALUARE A PROIECTULUI "SPERANTA DEVINE REALITATE – VIATA MAI BUNA PENTRU TINERELE DIN MOLDOVA"

Centrul de informare si Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova organizeaza Sedinta de prezentare a rezultatelor raportului de evaluare a proiectului "Speranta devine realitate – viata mai buna pentru tinerele din Moldova".

Proiectul este implementat de CIDDC din 2006, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Tineretului si cu suportul Organizatiei Internationale pentru Migratie, Clubul International al Soroptimistelor din Norvegia si Forumul pentru Femei si Dezvoltare din Norvegia.

In cadrul sedintei va fi prezentat modelul programului de interventie si asistare in continuarea studiilor profesionale si angajare in cimpul muncii, a copiilor institutionalizati si post-institutionalizati, elaborat de catre echipa de implementare a proiectului. De asemenea, vor fi prezentate rezultatele raportului de evaluare a proiectului, realizat de un evaluator independent.

In cadrul unei sesiuni aparte, participantii – membrii echipei de implementare a proiectului si parteneri – se vor consulta si vor propune sugestii de imbunatatire a programului de asistenta a copiilor institutionalizati si post-institutionalizati, ca mai apoi sa poata fi preluat si multiplicat in alte institutii si comunitati din R. Moldova.

La sedinta vor participa asistenti sociali angajati in proiect, manageri ai institutiilor rezidentiale si profesionale de invatamint, reprezentanti ai organizatiilor finantatoare a proiectului si parteneri implicati in realizarea activitatilor la nivel local, regional si national.

Sedinta va fi desfasurata, in incinta Institutului Muncii (str. Zimbrului, 10), vineri, 27 martie 2009, incepind cu orele 10.30.

Pentru alte informatii suplimentare ne puteti contacta la telefoanele: 74 78 13, 71 65 98, 74 46 00 – Aliona Stepan, Lilia Mazur.

Informatii:
Aliona Stepan, Lilia Mazur. (CIDDC)
Tel.: 72 65 98, 74 78 13, 74 46 00.
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ,
Web: http://www.childrights.md/

Contacte

Adresa: Strada E. Coca nr. 15, Chișinău, Republica Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Partener media:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Ambasadorul 2%

Sustin 2%!

Top of Page