Cerere de oferte privind servicii de consultanță în elaborarea politicii organizaționale privind protecția datelor cu caracter personal

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs pentru selectarea unui expert, unei experte în vederea elaborării Politicii organizaționale privind protecția datelor cu caracter personal și facilitării unui training pe același subiect pentru angajații, angajatele organizației.

Locul: Republica Moldova, Chișinău

Limba de lucru: română

Termen de implementare: 01 iulie – 30 septembrie 2024

  1. CONTEXT

Centrul de informare și documentare pentru Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

CIDDC își propune dezvoltarea capacităților angajaților și angajatelor cu referire la protecția datelor cu caracter personal și dezvoltarea unei Politici organizaționale privind protecția datelor cu caracter personal. Această activitate este realizată în cadrul proiectului „ABC - ACTIONS for the Rights of the Children; BUILDING relationships based on respect and cooperation; COMMUNICATION and documentation”, implementat de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC), în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării (MEC), cu suportul financiar oferit de ERIKS Development Partner.

Obiectivul elaborării și implementării Politicii privind protecția datelor cu caracter personal este creşterea capacităţii organizaţiei de gestionare a activității de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

  1. Sarcini și responsabilități

a) Expert/ă:

- Instruirea echipei CIDDC (o zi de lucru), în vederea consolidării înțelegerii conceptului de protecție a datelor cu caracter personal și a aplicării acesteia în activitatea organizației. În cadrul instruirii, în mod participativ, se va analiza măsura în care aspectele de protecție a datelor cu caracter personal se regăsesc sau nu în activitatea CIDDC;

- În baza analizei activității organizației privind protecția datelor cu caracter personal, expertul/a va realiza documentul: Politica organizațională privind protecția datelor cu caracter personal.

b) CIDDC

- CIDDC va oferi sprijinul informațional și logistic necesar. CIDDC va oferi suport tehnic expertului/ei selectat/e, care ar putea include: monitorizarea progresului, asigurarea cu documente, contacte relevante și disponibile cu referire la scopul sarcinilor puse, avizarea promptă a materialelor/produselor prezentate.

  1. Livrabile/servicii, termene de realizare și condiții de plată

Politica organizațională privind protecția datelor cu caracter personal va fi predată nu mai târziu de 30 septembrie 2024. Plata se va efectua în 2 tranșe egale - după prezentarea raportului activității de instruire și după predarea și aprobarea de către CIDDC a versiunii finale a Politicii organizaționale privind protecția datelor cu caracter personal.

Perioada de timp estimată

Volumul de lucru

Livrabile/servicii

01-31 iulie 2024

1 zi de pregătire, 1 zi de facilitare, 1 zi de raportare

Elaborarea agendei și facilitarea unei instruiri de 1 zi (6-8 ore) a echipei CIDDC în vederea consolidării informației privind datele cu caracter personal și protejarea acestora.

01-31 august 2024

3 zile

Realizarea documentului: Politica organizațională privind protecția datelor cu caracter personal.

01-14 septembrie

1 zi de facilitare

Consultarea/ prezentarea documentului: Politica organizațională privind protecția datelor cu caracter personal cu echipa CIDDC. Implementarea noilor sugestii/ idei în conținutul politicii organizaționale.

15-30 septembrie termen limită

 

Transmiterea versiunii finale a documentului: Politica organizațională privind protecția datelor cu caracter personal.

  1. Calificări și abilități

- Studii superioare relevante în domeniul (juridic, economic, științe administrative, ș.a.);

- Cunoștințe temeinice în domeniul protecției datelor cu caracter personal;

- Experienţă de cel puțin 3 ani de analiză, cercetare și elaborare de documente de politici;

- Experiență de lucru cu instituții guvernamentale și/sau ONG-uri privind furnizarea serviciilor de expertiză în domeniul protecției datelor, inclusiv instruiri;

- Abilităţi analitice excelente, capacitatea de a sintetiza și de a prezenta cu claritate procese și aspecte complexe;

- Abilităţi excelente de scriere, capacitatea de a scrie într-un mod structurat, inteligibil și concis, fără a pierde din esenţa mesajului;

- O bună cunoaștere a limbii române;

- Profesionalism și punctualitate.

  1. Procedura de selecție

Ofertele vor fi evaluate în baza următoarelor criterii: calificarea și experiența expertului/ei în furnizarea serviciilor de expertiză în domeniul protecției datelor cu caracter personal și a elaborării de documente de politici, costul serviciilor.

Selecția expertului/ei se bazează pe angajamentul nostru ferm cu privire la protecţia copilului față de toate formele de violență în cadrul proiectelor şi activităţilor CIDDC, precum și în afara organizației. CIDDC are o politică de protecţie a copilului; expertul/a selectat/ă va semna o declarație prin care se va angaja să respecte prevederile acesteia.

Dosarul candidatului/ei trebuie să conțină:

● CV-ul actualizat incluzând date privind experiența în furnizarea serviciilor de expertiză în domeniul protecției datelor cu caracter personal și a elaborării de documente de politici;

● Scrisoare de intenție;

● Oferta financiară (în lei moldovenești) - cu specificarea unui preț fix net total pentru livrabile/servicii, însoțită de o defalcare a costurilor.

Dosarul va fi prezentat în format electronic la adresa de e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. cu mențiunea „Politica organizațională privind protecția datelor cu caracter personal” până la data de 23 iunie 2024.

Dosarele incomplete sau expediate după termenul limită nu vor fi evaluate.

Pentru informații adiționale, nu ezitați să ne scrieți la adresa Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. sau la numărul de telefon 078009450 (Olesea Cotiujanu)

Va fi contactată doar persoana selectată.

Notă:CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.

Admin

Email Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
back to top

Контакты

Адрес: улица Еуджен Кока, 15, Кишинэу,
Република Молдова, MD-2008

Тел./Факс: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Емайл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Стань Послом 2%

Sustin 2%! Поддерживаю 2%! 

Медиа партнер:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page