Vera Nastasiu: Copiii vor face mai degrabă ceea ce văd, decât ce li se spune

Se bucură de o carieră de succes în lumea jurnalismului, cu toate acestea, spune că cea mai mare realizare a ei este fiica, Gloria. A ales să facă din fetița ei o prioritate în viață. Vera Nastasiu este un model de feminitate și eleganță, iar de câțiva ani este un model de mamă și pentru mulți părinți. Părinți care au înțeles că educația nu se face cu abuzuri, iar mai important de toate sunt nevoile copilului.

Vera Nastasiu s-a alăturat comunității de părinți care tind să-și educe copiii într-un mod pozitiv și a lăsat și un mesaj în care ne amintește de lucruri simple, dar extrem de importante în relația părinte - copil. 

„Am știut din totdeauna că trebuie să o disciplinez, dar, fără abuzuri - e un accesoriu atât de demodat... În schimb, am ales să o ascult, cu răbdare, să n-o subestimez, să n-o critic și să-i ofer credit, de câte ori se ivește ocazia. Oferă-i timp și răbdarea ta! Copiii au nevoie de atât de puțin... Ei vor face mai degrabă ceea ce văd, decât ceea ce li se spune. Fiți buni, creșteți mari!”

 

Campanie inițiată de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului cu susținerea UNICEF, prin care părinții sunt încurajați să-și educe copiii într-un mod pozitiv.  

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page