CIDDC solicită oferte de prețuri pentru procurarea materialelor de birotică, inventar sportiv și a jocurilor de masă

CIDDC solicită oferte de prețuri pentru procurarea materialelor de birotic ă,inventar sportivși a jocurilor de masă

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație neguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați https://drepturilecopilului.md/index.php/ro/ .

CIDDC solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea materialor pentru desfășurarea activităților cu copiii (inventar sportiv, birotică, jocuri de masă etc.) în 20 de instituții de învățământ din raioanele Glodeni, Florești, Strășeni și Telenești în care sunt înmatriculați copii refugiați. Vor fi procurate materiale în valoare de aproximativ 280 000 MDL.

Read more...

Aproape 400 de profesoare și profesori de Educație pentru societate au explorat experiențe didactice referitor la Forumul Copiilor Apărători ai Drepturilor Omului

Pe 13 septembrie 2023, aproape 400 de profesoare și profesori de Educație pentru societate, directori de instituții și specialiști din cadrul Organelor locale de specialitate din domeniul învățământului au explorat experiențe didactice de proiectare, facilitare și evaluare a Forumului Copiilor Apărători ai Drepturilor Omului (CADO).

Activitatea profesioniștilor din educație s-a desfășurat în cadrul atelierului online privind cea de-a doua ediție a Forumului Copiilor Apărători ai Drepturilor Omului, care va avea loc în anul de studii 2023-2024, la nivel local, raional și național.

Atelierul a fost organizat de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova (MEC), cu suportul organizației Salvați Copiii România.

Read more...

Termenul extins. Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) solicită oferte pentru furnizarea serviciilor de traducere simultană

Suntem în căutarea a 2 persoane pentru servicii de interpretare simultană din limba engleză în limba română și viceversa, pentru un atelier offline care se va desfășura pe parcursul a 2 zile de lucru, în orașul Chișinău, în perioada 10 -11 octombrie.

Orele de lucru: aproximativ 6-7 ore de lucru pe zi cu pauze și prânz.

Selectăm furnizorii/furnizoarele cu experiență în domeniu, care vor propune cel mai avantajos preț pentru serviciile solicitate. Vă rugăm să trimiteți ofertele la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa persoanei de contact: Rodica Caimac, la numărul de telefon 068659581.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este până pe 22 septembrie, ora 18:00.

Read more...

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) solicită oferte pentru servicii de cazare, alimentare, săli de conferință

În cadrul proiectelor pe care le implementăm, CIDDC organizează ateliere de lucru cu copii și adulți, cu o durată obișnuită de 2-3 zile, în grupuri de 20-35 de persoane. Pentru aceste evenimente, suntem în căutarea de opțiuni pentru cazare, alimentație și închirierea sălilor de conferință.

Vă rugăm să ne transmiteți oferte pentru cazare în camere triple, duble și single, servirea meselor (mic dejun, prânz, cină, precum și pauzele de cafea), și închirierea sălilor de conferință echipate cu dispozitive necesare (videoproiectoare, flipchart-uri, boxe etc.).

Selectăm furnizorii pe baza celor mai avantajoase oferte, care să asigure calitatea necesară, ținând cont și de Politica CIDDC de Protecție a Copilului.

Read more...

18 copii apărători ai drepturilor omului din Republica Moldova și Ucraina, împreună cu copii din întreaga lume, ajută Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului să dezvolte o campanie

Ce dificultăți privind drepturile omului experimentează copiii? Cum copiii apără drepturile omului? De ce suport au nevoie copiii pentru a apăra drepturile omului? Optsprezece copii apărători ai drepturilor omului din Republica Moldova și Ucraina și-au exprimat opiniile cu privire la diferite aspecte legate de drepturile omului, în cadrul unui proces de consultare la nivel național.

Procesul de consultare la nivel național s-a desfășurat în perioada 9-10 septembrie 2023, prin intermediul unui chestionar prietenos online, elaborat de Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului împreună cu Child Advisory Team (CAT, structură consultativă pe lângă Child Rights Connect), din care face parte și o membră a Platformei Copiilor, Anghelina Severin.

Read more...

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page