Consiliul Consultativ al Copiilor pe lângă Avocatul Poporului pentru Drepturile Copilului începe un nou proces de cercetare. CIDDC îi acordă suportul necesar

Peste 20 de copii din Republica Moldova (inclusiv din UTA Găgăuzia și din stânga Nistrului) și din Ucraina, membri și membre în Consiliul Consultativ al Copiilor pe lângă Avocatul Poporului pentru Drepturile Copilului, încep o nouă cercetare. În acest scop, membrii și membrele Consiliului Copiilor s-au întrunit în cadrul unui atelier de lucru.

Atelierul a avut loc în perioada 9-12 iulie 2023 în afara orașului Chișinău și a fost organizat de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) în parteneriat cu Avocatul Poporului pentru Drepturile Copilului, cu suportul financiar oferit de Salvați Copiii România.

Read more...

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului solicită oferte pentru servicii de traducere

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) solicită oferte de prețuri pentru servicii de traducere a unui ghid din engleză în română – per pagină tradusă – 1800 de semne fără spații.

Serviciile de traducere vor fi prestate în cadrul proiectului Advancing the rights, empowerment and protection of child human rights defenders (CHRDs) in promoting human rights in Moldova”, implementat de CIDDC și Child Rights Connect, cu suportul Ville de Genève și Swedish International Development and Cooperation Agency în perioada noiembrie 2022 – octombrie 2024.

Read more...

Termeni de referință: Achiziționare de servicii de consiliere psihologică pentru copiii refugiați (și îngrijitorii acestora) care își fac studiile în Bălți, Căușeni, Basarabeasca, UTA Găgăuzia

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) achiziționează servicii de consiliere psihologică/ psihoterapie pentru copiii refugiați (și părinții/îngrijitorii acestora) care își fac studiile în instituțiile de învățământ din Bălți, Căușeni, Basarabeasca și UTA Găgăuzia.

1. CONTEXT

CIDDC este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Read more...

Termeni de referință: Achiziționare de servicii de suport psiho-emoțional de grup pentru cadre didactice care lucrează cu copii refugiați

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) achiziționează servicii de suport psiho-emoțional de grup pentru cadrele didactice care lucrează cu copii refugiați care își fac studiile în instituțiile de învățământ din Bălți, Căușeni, Basarabeasca și UTA Găgăuzia.

1. CONTEXT

CIDDC este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Read more...

Zece copii apărători ai drepturilor omului din Republica Moldova și Ucraina sunt împuterniciți să participe în elaborarea unei noi legi. CIDDC a organizat primul lor atelier de lucru

Zece copii apărători ai drepturilor omului din Republica Moldova și Ucraina, care au format Grupul de initiațivă CADO și care vor participa la elaborarea unei noi legi, s-au întâlnit la primul atelier de lucru.

Atelierul a fost organizat deCentrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC), s-a desfășurat în Chișinău, în perioada 19-21 iunie 2023, în cadrul proiectuluiAdvancing the rights, empowerment and protection of child human rights defenders (CHRDs) in promoting human rights in Moldova”, implementat de CIDDC șiChild Rights Connect, cu suportulVille de Genève și Swedish International Development and Cooperation Agencyîn perioada noiembrie 2022 – octombrie 2024.

Read more...

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page