Monitorul-ui Oficial Al Drepturilor Copilului in Moldova, Nr. 4 (8) / Mai 2009

11 mai 2009

Prezentarea la Londra a experientei inovative a copiilor din Moldova este subiectul central al MONITORUL-ui OFICIAL al Drepturilor Copilului in Moldova, Nr. 4 (8) / MAI 2009

Prezentarea la Londra, la sfarsitul lunii aprilie 2009, a experientei de participare a copiilor din Moldova la elaborarea rapoartelor privind drepturile copilului, in cadrul unui eveniment international, este subiectul-cheie al editiei cu nr. 4 (8), mai 2009, a MONITORUL-ui OFICIAL al Drepturilor Copilului in Moldova.

Alte subiecte ale editiei:
VOCEA COPIILOR DEVINE IMPORTANTA PENTRU RAPOARTELE SI STUDIILE REALIZATE DE ADULTI. Este vocea copiilor care monitorizeaza respectarea propriilor drepturi in Republica Moldova

Read more...

MONITORUL OFICIAL al Drepturilor Copilului, Nr. 3 (7) / aprilie 2009

09 aprilie 2009

MONITORUL OFICIAL al Drepturilor Copilului, Nr. 3 (7) / aprilie 2009

Buletin informativ al GRUPULUI DE LUCRU AL COPIILOR PENTRU MONITORIZAREA DREPTURILOR COPILULUI IN MOLDOVA

TITLURILE EDITIEI 3 (7) / aprilie 2009

Drepturile copilului la Abraziv TV si pe YouTube.com. Copiii din Grupul de Lucru pentru Monitorizarea Drepturilor Copilului din Moldova s-au aflat timp de 7 minute si 19 secunde in prim-planul unui subiect TV, realizat de Ana-Maria Vasilache si Eugeniu Popovici pentru emisiunea "Abraziv" (Moldova 1).

Subiectul poate fi vizionat la adresa http://www.youtube.com/watch?v=GOi-ovxs_vM pe Youtube, care este, asa cum pot explica tinerii, "un video sharing site unde utilizatorii pot uploada un video".

Read more...

Copiii vorbesc despre Dreptul Copilului la Participare - la Emisiunea Abraziv de la Moldova 1

08 aprilie 2009

COPIII VORBESC DESPRE DREPTUL COPILULUI LA PARTICIPARE - LA EMISIUNEA ABRAZIV DE LA MOLDOVA 1.

http://www.youtube.com/watch?v=GOi-ovxs_vM

Initiativa CIDDC este realizata in cadrul proiectului "Copiii monitorizeaza respectarea propriilor drepturi", cu sprijinul acordat de Organizatia Suedeza "Salvati Copiii", Misiunea Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) in Moldova, Agentia Suedeza de Dezvoltare si Cooperare Internationala (Sida) si Fundatia SOROS Moldova.

Mesajul Grupului de Lucru al Copiilor pentru Monitorizarea Drepturilor Copilului este: "In Moldova toate lucrurile trebuie sa inceapa cu dreptul. Cu dreptul copilului".

Read more...

Copilul Singur Acasa - Tehnici si Metode de lucru: Seminar Transfrontalier

31 martie 2009

COPILUL SINGUR ACASA - TEHNICI SI METODE DE LUCRU: SEMINAR TRANSFRONTALIER

Chisinau-Iasi

Fundatia Iosif (Romania), in parteneriat cu Centrul de Informare si Documentare pentru Drepturile Copilului (Republica Moldova), deruleaza, in perioada septembrie 2008 - septembrie 2009, proiectul "Copiii singuri acasa: Solutii locale la probleme transfrontaliere". Proiectul este finantat de catre Uniunea Europeana in cadrul Programului de Vecinatate Romania - Moldova, Phare CBC 2006.

Initiativa vizeaza cresterea colaborarii dintre institutiile guvernamentale si non-guvernamentale care lucreaza in domeniul protectiei copilului singur acasa (cu parintii plecati la munca in strainatate) din Iasi si Chisinau.

Read more...

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page