Anunț de înscriere la programe de suport psiho-emoțional

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC), în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, cu suportul financiar oferit de World Vision și Aktion Deutschland Hilft (ADH), anunță două programe de suport psiho-emoțional pentru profesioniștii și profesionistele din domeniul educației:

1. „Eu sunt OK, Tu ești OK – curs de analiză tranzacțională pentru profesori”

Program facilitat de Raluca Laura Mohanu, master coach acreditat internațional și facilitatoare sistemică. Pentru mai multe detalii puteți accesa: https://shorturl.at/kqDPX

2. „Cum să am grijă de mine pentru a putea să-i îngrijesc pe ceilalți”

Program facilitat de Sorina Petrică, psihologă cliniciană și psihoterapeută. Pentru mai multe detalii, puteți accesa: https://shorturl.at/ozAGX

Read more...

Vasile Cocîrla, adolescent apărător al drepturilor omului din Moldova, la a 55-a sesiune a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului din Geneva: „Copiii pot să trăiască democrația zi de zi, nu doar să învețe din cărți despre ea”

În perioada 12-14 martie curent, Vasile Cocîrla, adolescent apărător al drepturilor omului din Republica Moldova, a vorbit, în cadrul celei de-a 55-a sesiuni a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului, desfășurată la Geneva, în Elveția, despre principalele bariere cu care se confruntă copiii din Moldova atunci când vor să-și promoveze drepturile și vor să fie ascultați când se iau decizii ce le afectează viața.

În cadrul sesiunii, Vasile a participat alături de președintele Consiliului ONU pentru Drepturile Omului, Omar Zniber, cu suportul oferit de Child Rights Connect , Oficiul Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR), Save the Children și Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC).

Read more...

Concurs de selectare a ofertelor pentru achiziția lucrărilor de reparații minore în cadrul Centrului de Resurse pentru profesioniști/e din domeniul educație, copii și tineri

TERMENI DE REFERINȚĂ

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs de selectare a ofertelor pentru achiziția lucrărilor de reparații minore în cadrul unui Centru de Resurse pentru profesioniștii/ele din educație, copii și tineri, inclusiv copiii refugiați.

1. CONTEXT

CIDDC este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Read more...

Concurs de selectare a 2 experți/ experte în storytelling pentru dezvoltarea capacităților copiilor de a împărtăși experiența lor de apărare a drepturilor omului prin intermediul storytellingului

TERMENI DE REFERINȚĂ

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs de selectare a 2 experți/experte în storytelling care vor realiza activități de formare pentru un grup de Copii Apărători ai Drepturilor Omului (CADO) în vederea dezvoltării capacităților de a utiliza storytellingul pentru promovarea drepturilor CADO și experiențelor lor.

  1. CONTEXT

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Read more...

Concurs de selectare a consultanților-formatori pentru dezvoltarea capacităților profesorilor de Educație pentru societate privind drepturile copiilor apărători ai drepturilor omului

TERMENI DE REFERINȚĂ

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs de selectare a consultanților-formatori ce vor realiza activități de formare pentru cadrele didactice de Educație pentru societate în vederea dezvoltării competențelor lor de a susține elevii și elevele să înțeleagă rolul și drepturile Copiilor Apărători ai Drepturilor Omului (CADO).

  1. CONTEXT

CIDDC este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md

Read more...

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page