Fiecare copil are ocazia să vorbească deschis despre cum i se respectă drepturile. La Turnamentul în domeniul drepturilor omului/copilului

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță că a început înscrierea la etapa raională a Turnamentului în domeniul drepturilor omului/copilului. Ediția din acest an are un nou format, astfel încât apărătorii și apărătoarele drepturilor omului/copilului se vor reuni online. Este un eveniment unde fiecare copil are ocazia să vorbească deschis despre cum i se respectă drepturile.

În timpul evenimentului, elevii și elevele vor reflecta despre acest subiect într-o atmosferă sigură, inclusivă, prietenoasă și cu ajutorul unor jocuri și metode interesante și accesibile pentru fiecare.

La Turnament sunt invitați să participe câte 3-5 elevi – reprezentanți ai grupurilor care au început procesul de monitorizare a unui drept/a unor drepturi în școală sau în comunitate, indiferent de etapa la care au ajuns cu acest proces. Data, ora și platforma de comunicare vor fi anunțate de către organizatori.

Cei care doresc să se înscrie la eveniment vor completa un formular, care poate fi descărcat aici și expediat până pe 29 aprilie 2020 la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Turnamentul în domeniul drepturilor omului/copilului este un eveniment anual pentru elevi și eleve din diferite școli. El se organizează inițial la nivel raional, ulterior republican, este implementat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, CIDDC, Amnesty International Moldova și susținut de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, Save the Children International, ERIKS Development Partner.

VIDEO: Turnamentul raional în domeniul drepturilor omului/copilului 2020

Admin

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
back to top

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page