Cum să relatăm despre problemele copiilor fără a-i expune la riscuri: provocări și soluții pentru jurnaliști, jurnaliste

De ce este Important ca jurnaliștii, jurnalistele să înțeleagă mai bine nevoile copilului pentru a relata subiecte cu și despre copii?

Cine? Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC), organizație neguvernamentală fondată în 1999, invită reprezentanții și reprezentantele din mass-media la atelierul de formare: „Între a relata despre copii și a le proteja drepturile: provocări și soluții pentru jurnaliști, jurnaliste”.

Când? Unde? Pe 16 octombrie 2020, ora 15:00, pe platforma Zoom.

Durată: 2 ore.

Detalii. Participanții au ocazia să pună întrebări specialiștilor în psihologia și protecția copilului, să înțeleagă aspectele psihologice ale propriilor comportamente, cât și ale altor persoane, să conștientizeze noi abordări pentru materialele cu și despre copii.

Termen de înscriere: 15 octombrie inclusiv. Formularul poate fi completat aici.

Context: Discuțiile cu jurnaliștii despre protecția drepturilor copilului au început în luna septembrie, în cadrul unei mese rotunde virtuale despre cum este tratat copilul în mass-media și vor continua, în formatul diferitor întrevederi online, până la finele anului 2020.

De ce? CIDDC pledează pentru o presă mai conștientă de rolul său în protecția drepturilor copilului, o presă conectată cu nevoile copilului și deschisă să-și lărgească abordarea cazurilor cu și despre copii.

Finanțatori: Fundația Save the Children, Suedia.

Last modified onВторник, 06 Октябрь 2020 18:25
Admin

Email Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
back to top

Контакты

Адрес: улица Еуджен Кока, 15, Кишинэу,
Република Молдова, MD-2008

Тел./Факс: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Емайл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Стань Послом 2%

Sustin 2%! Поддерживаю 2%! 

Медиа партнер:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page