Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului anunță concurs privind achiziția de servicii de traducere scrisă

TERMENI DE REFERINȚĂ

1. CONTEXT

Centrul de informare și documentare pentru Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Achiziția se realizează în cadrul proiectului "Incluziunea sigură și participativă a copiilor refugiați în instituțiile de învățământ din Republica Moldova", implementat de CIDDC în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Alianța ONG-urilor Active în Domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familie (APSCF), în cadrul programului de granturi al proiectului "Răspuns Umanitar Integrat pentru Ucrainenii afectați de Conflict și cetățenii din Țările Terțe din Ucraina, Polonia, România și Moldova", finanțat de Ministerul Federal de Externe al Germaniei (AA) prin intermediul Diakonie Katastrophenhilfe (DKH).

CIDDC solicită oferte de la persoanele fizice și juridice, pentru contractarea serviciilor de traducere scrisă a textelor pentru următoarele perechi de limbi: 1. Română – Engleză; 2. Engleză – română. Traducătorul/oarea/ va fi implicat/ă/ în traducerea rapoartelor și studiilor tematice, notelor de concept, materialelor pentru instruiri (inclusiv prezentări PPT).

Persoanele fizice și/sau juridice selectate vor presta serviciile conform condițiilor indicate de CIDDC și în baza unui contract de prestare servicii semnat între două părți (persoana fizică și/sau juridică și CIDDC) pentru perioada decembrie 2023 – mai 2024.

2. OFERTA

Persoanele fizice sau juridice interesate, pot să participe la concurs prin transmiterea ofertei care va conține informația cu indicarea următoarelor date:

· Date generale despre companie (denumirea, persoana și telefonul de contact, adresa electronică, pagina web) sau Nume, Prenume și datele de contact ale persoanei fizice;

· Copia certificatului de înregistrare pentru persoană juridică (indicând persoana responsabilă de efectuarea traducerii și anexând CV-ul acesteia) sau CV-ul actualizat al candidatului pentru persoană fizică, prin care să confirme experiența de traducere;

· Oferta financiară, în lei moldovenești, care să indice prețul NET per pagină (1800 caractere fără spațiu) pentru persoane fizice sau prețul inclusiv TVA pentru persoanele juridice. Oferta financiară trebuie să includă și tariful pentru prestarea serviciilor în regim de urgență . De asemenea, persoanele juridice vor indica disponibilitatea livrărilor cu aplicarea scutirii de TVA, la prezentarea documentelor confirmative de către beneficiar. Compararea ofertelor financiare se va face în lei moldovenești (MDL). Ofertele prezentate în altă valută vor fi convertite la cursul oficial al BNM din data limită pentru prezentarea ofertelor;

  • Termenul de realizare a traducerii (pagini per zi);

3. CRITERIILE DE EVALUARE:

• Prezentarea setului complet de acte solicitate;

• Corespunderea structurii ofertei cu cerințele enumerate mai sus;

• Avantajul ofertei, respectând raportul de calitate/preț.

4. PROCEDURA DE APLICARE

Dosarul va fi prezentat în format electronic la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu mențiunea Servicii de traducere până la data de 18 decembrie 2023, ora 18:00.

Dosarele incomplete sau expediate după termenul limită nu vor fi evaluate.

Rezultatul desfășurării procesului de achiziție se va comunica individual doar ofertantului selectat, pe adresa electronică indicată în ofertă. După caz, rezultatul procesului de achiziție va fi comunicat tuturor ofertanților participanți la acest proces, pe adresa electronică indicată în ofertă.

Pentru informații adiționale, nu ezitați să ne scrieți la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 079129313

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.

Last modified onFriday, 08 December 2023 21:10
Admin

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
back to top

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page