Anunț de înscriere la programe de suport psiho-emoțional

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC), în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, cu suportul financiar oferit de World Vision și Aktion Deutschland Hilft (ADH), anunță două programe de suport psiho-emoțional pentru profesioniștii și profesionistele din domeniul educației:

1. „Eu sunt OK, Tu ești OK – curs de analiză tranzacțională pentru profesori”

Program facilitat de Raluca Laura Mohanu, master coach acreditat internațional și facilitatoare sistemică. Pentru mai multe detalii puteți accesa: https://shorturl.at/kqDPX

2. „Cum să am grijă de mine pentru a putea să-i îngrijesc pe ceilalți”

Program facilitat de Sorina Petrică, psihologă cliniciană și psihoterapeută. Pentru mai multe detalii, puteți accesa: https://shorturl.at/ozAGX

Programele sunt adresate personalului didactic și de conducere de la toate treptele de școlaritate din învățământul general (treapta preșcolară, primară, gimnazială și liceală), prioritar din instituțiile de învățământ în care își fac studiile copiii refugiați.

Fiecare program include 3 ateliere online (platforma ZOOM), ce vor fi desfășurate în perioada aprilie – iunie 2024. Doritorii pot participa la unul sau ambele programe. Participarea la program este confirmată prin certificat în vederea completării portofoliului de dezvoltare profesională.

Sesiunile de suport psiho-emoțional vor fi facilitate de psihologele Raluca Laura Mohanu, Master Coach acreditat international si facilitatoare sistemică și Sorina Petrică, psihologă cliniciană și psihoterapeută.

Pentru a vă înregistra, vă rugăm să completați linkul de mai jos până la data de 10 aprilie 2024: https://forms.gle/uxDbXbaK8EsYkRZi6

În cazul în care aveți întrebări sau aveți nevoie de suport tehnic, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau nr. 0681 82 551.

Last modified onSaturday, 30 March 2024 14:31
Admin

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
back to top

Contacts

Adresa: Eugen Coca Street no. 15, Chisinau,
Republic of Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ambasador 2%

Sustin 2%! Support 2%! 

Media partner:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page