Ultimile știri 1

Solicitare de ofertă pentru servicii hoteliere, de alimentație și locație a sălilor de conferință

Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova (CIDDC) este o organizaţie non-guvernamentală, fondată în anul 1999, misiunea căreia este de a colabora cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a găsi soluții bazate pe drepturile copilului și pentru a-i inspira pe adulți să audă vocea fiecărui copil. Credem că doar lucrând împreună putem contribui la o societate cu mai multă grijă, înțelegere și respect pentru fiecare ființă umană.

În cadrul activităților și proiectelor sale, CIDDC desfășoară ateliere/evenimente de lucru cu adulți/copii, cu o durată de 2-3 zile, în grupuri de 20-60 de persoane, în care sunt utilizate servicii hoteliere, de alimentație și locație a sălilor de conferință.

În acest context, solicităm oferte de preţ pentru servicii de cazare, alimentație (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) și locație a sălilor de conferință dotate cu echipament necesar pentru desfășurarea instruirilor (videoproiector, flipchart, boxe, ecran și acces internet) în mun. Chișinău.

Preţurile vor fi indicate în lei moldoveneşti, cu și fără TVA. Oferta va fi valabilă până la 31 decembrie 2024 din momentul aprobării contractului. Dosarul de aplicare va conține următoarea informație:

- Scurtă descriere a companiei aplicante: datele de contact ale companiei, persoana de contact. Certificatul de înregistrare al companiei;

- Ofertă comercială completă, întocmită conform cerințelor;

- Meniul propus separat pentru alimentare;

- Informație despre experiența companiei, referințe, recomandări.

Vor fi selectate două-trei companii care vor expedia dosarul complet și vor oferi cel mai bun raport preț-calitate și servicii complete.

Procedura de selectare a CIDDC se bazează pe angajamentul nostru ferm cu privire la protecția mediului și la protecţia copilului față de toate formele de violență în cadrul proiectelor şi activităţilor noastre, precum și în afara organizației. CIDDC are o politică de protecţie a copilului și o politică de protecție a mediului și va urmări ca acestea să fie aplicate în colaborarea cu partenerii

Ofertele pot fi prezentate în original sau prin email la: Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului, str. E. Coca nr. 15, mun. Chişinău, Republica Moldova, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Ofertele transmise pe email vor avea subiectul: Ofertă servicii hoteliere, de alimentație și locațiune a sălilor de conferință.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este: 13 februarie 2024, ora 17.00.

Pentru detalii puteți contacta: Adriana Pasat, 068182551, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în strictă conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord ca datele dvs. personale să fie utilizate în procesul de selectare și raportate partenerilor CIDDC.

Read more... 

Concurs de selectare a unei experte/unui expert în comunicare

Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) anunță concurs de selectare a unei experte/unui expert în comunicare ce va asigura necesitățile de comunicare publică în cadrul proiectului Consiliului Europei „Educație pentru democrație în Republica Moldova”.

Proiectul este implementat de CIDDC în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova (MEC) în perioada decembrie 2023-noiembrie 2025 și este o continuare a inițiativei de pilotare a Ghidului metodologic privind Guvernanța democratică a școlii în Republica Moldova în 49 de instituții, aprobat ulterior de către MEC (ordinul 1643/2023).

CIDDC este o organizaţie nonguvernamentală, fondată în anul 1999, a cărei misiune este de a colabora cu copiii, familiile, autoritățile, instituțiile publice și societatea civilă pentru a găsi soluții bazate pe drepturile copilului și pentru a-i inspira pe adulți să audă vocea fiecărui copil. Credem că doar lucrând împreună putem contribui la o societate cu mai multă grijă, înțelegere și respect pentru fiecare ființă umană.

În cadrul proiectului, membrii comunității școlare vor fi susținuți să coreleze activitatea Consiliului de administrație (1), Consiliului profesoral (2), Consiliului elevilor (3), Consiliului reprezentativ al părinților (4) și a procesului didactic la Educația pentru societate (5) în demersul de guvernanță democratică a școlii.

Persoana selectată va realiza următoarele responsabilități:

 • dezvoltarea materialelor de comunicare (studii de caz, comunicate, video-uri, stories, newsletter-e etc,) privind activitățile proiectului;
 • administrarea comunicării privind activitățile proiectului pe conturile create de CIDDC pe rețelele de socializare și paginile web ale organizației;
 • stabilirea și menținerea relațiilor cu mass-media;
 • planificarea și organizarea aspectelor ce țin de comunicare în cadrul evenimentelor publice;
 • planificarea, monitorizarea și raportarea permanentă a acțiunilor de comunicare.

Cerinţe faţă de candidat/candidată:

 • studii superioare în jurnalism, științe ale comunicării;
 • experiență de minim doi ani în domeniul comunicării sau jurnalism;
 • abilități de realizare a fotografiilor și video-urilor, inclusiv la telefonul mobil, și de gestionare a aplicaţiilor de editare a acestora;
 • competențe de copywriting și comunicare la nivel avansat în limba română;
 • experiență de comunicare pe subiecte ce țin de drepturile copilului, drepturile omului sau guvernanță democratică a școlii.

Procedura de recrutare a CIDDC se bazează pe angajamentul nostru ferm cu privire la protecţia copilului față de toate formele de violență în cadrul proiectelor şi activităţilor noastre, precum și în afara organizației. Persoanele selectate vor semna o declarație prin care se angajează să respecte Politica CIDDC de protecție a copilului.

Dosarul candidatului/candidatei va include:

 • CV-ul;
 • Copiile materialelor ce atestă experiența de comunicare pe subiecte de țin de drepturile copilului, drepturile omului sau guvernanță democratică a școlii;
 • Scrisoare de intenție, maximum o pagină.

Persoanele interesate vor transmite dosarul la adresa de email: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , cu subiectul: Comunicator/comunicatoare în guvernanța democratică a școlii.

Data limită de depunere a dosarelor: 18 ianuarie.

Pentru detalii, puteți contacta: Irina Gușan, 068499746, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord ca datele dvs. personale să fie utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra pentru perioada de recrutare și implementare a proiectului.

Read more... 

Termeni de referinţă. CIDDC anunță extinderea termenului de solicitare a ofertelor de prețuri pentru achiziționarea echipamentelor și accesoriilor foto și video

TERMENI DE REFERINŢĂ

CIDDC anunță extinderea termenului de solicitare a ofertelor de prețuri pentru achiziționarea echipamentelor și accesoriilor foto și video

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație neguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați https://drepturilecopilului.md/index.php/ro/ .

Achiziția are loc în cadrul proiectului „Un model integrat pentru asigurarea accesului la servicii medicale și sociale pentru adolescente însărcinate și mame adolescente în zonele rurale dezavantajate”, implementat de Salvați Copiii România împreună cu Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova (CIDDC) și Asociația „Sănătate pentru tineri”, cu sprijinul companiei farmaceutice MSD România.

Echipamentele procurate vor fi utilizate pentru activitățile de comunicare în cadrul proiectelor CIDDC.

Nr.

Articol (cu specificații)

1.

Sistem de microfoane fără fir

cu înregistrare de sunet simultană, din 2 surse (mono și stereo)

1 x receptor, 2 x transmițător, 3 x SC20, 1 x SC5, 3 x protecție de vânt, 1 x husă

2.

Memorie externă/ Hard extern: Capacitate: 4 Terabaiți

3.

Phone Tripod, de podea:

Temperatura de funcționare: - 30 C +60C

Destinație: Foto, video

Greutate maximă suportată: 3 jg

Tip montură: ¼

Cap trepied: 3D

Unghiul de înclinare a picioarelor: 21 grade

Rotație panoramică: Da

4.

Power bank 20 000 mAh

5.

Adaptor telefon pentru trepied

6.

USB Flash stick, 128 Gb

7.

Căști

Timp de lucru: până la 35 de ore

Tip conectivitate: Fără fir

Tip căști: over the ear

Versiune bluetooth: v5.0

Bluetooth: Da

Oferta trebuie să includă:

‒ Prețul în MDL (inclusiv TVA) denumirea echipamentului, denumirea producătorului;

‒ Certificatul de calitate al echipamentului;

‒ Perioada de garanție;

‒ Termenul de livrare a echipamentelor;

‒ Denumirea companiei, adresa poștală, persoana de contact, e-mailul și telefonul de contact;

‒ Copia certificatului de înregistrare a companiei;

‒ Datele bancare ale companiei;

‒ Semnătura persoanei responsabile și ștampila companiei.

Condiții financiare, de plată:

Plata se va efectua prin transfer bancar în termen de 5 zile lucrătoare de la predarea-primirea produselor.

Criteriile de selecție a ofertelor comerciale:

Criteriu

Pondere

Corespunderea ofertei specificațiilor tehnice cerute

40%

Completivitatea prețului

20%

Completivitatea termenilor de executare a lucrărilor / livrare a bunurilor

10%

Completivitatea condițiilor financiare, de plată

10%

Completivitatea condițiilor de livrare a bunurilor (adresa livrării, încărcare, descărcare, instalare)

10%

Completivitatea condițiilor de garanție și deservire post livrare

10%

Data limită de transmitere a ofertelor:

Ofertele, valabile 10 zile lucrătoare din data-limită de transmitere a ofertelor, semnate de persoana abilitată, vor fi expediate pe adresa de e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. sau depuse la sediul CIDDC din str. Eugen Coca 15, Chișinău, cu mențiunea: Oferta comercială până în data de 28 decembrie 2023.

Este posibilă depunerea ofertei pentru toate produsele solicitate sau, după caz, doar pentru cele deținute de către ofertant.

Informații suplimentare și precizări, le puteți obține la nr. de telefon 079129313

Va fi selectată oferta care va oferi cel mai bun raport calitate/preț și termen de livrare rezonabil.

Read more... 

Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului anunță concurs privind achiziția de servicii de traducere scrisă

TERMENI DE REFERINȚĂ

1. CONTEXT

Centrul de informare și documentare pentru Drepturile Copilului (CIDDC) este o organizație nonguvernamentală, fondată în 1999. Inspirăm adulții să asculte vocea fiecărui copil și colaborăm cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a elabora și aplica soluții bazate pe drepturile copilului. Pentru mai multe informații, accesați www.drepturilecopilului.md .

Achiziția se realizează în cadrul proiectului "Incluziunea sigură și participativă a copiilor refugiați în instituțiile de învățământ din Republica Moldova", implementat de CIDDC în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și Alianța ONG-urilor Active în Domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familie (APSCF), în cadrul programului de granturi al proiectului "Răspuns Umanitar Integrat pentru Ucrainenii afectați de Conflict și cetățenii din Țările Terțe din Ucraina, Polonia, România și Moldova", finanțat de Ministerul Federal de Externe al Germaniei (AA) prin intermediul Diakonie Katastrophenhilfe (DKH).

CIDDC solicită oferte de la persoanele fizice și juridice, pentru contractarea serviciilor de traducere scrisă a textelor pentru următoarele perechi de limbi: 1. Română – Engleză; 2. Engleză – română. Traducătorul/oarea/ va fi implicat/ă/ în traducerea rapoartelor și studiilor tematice, notelor de concept, materialelor pentru instruiri (inclusiv prezentări PPT).

Persoanele fizice și/sau juridice selectate vor presta serviciile conform condițiilor indicate de CIDDC și în baza unui contract de prestare servicii semnat între două părți (persoana fizică și/sau juridică și CIDDC) pentru perioada decembrie 2023 – mai 2024.

2. OFERTA

Persoanele fizice sau juridice interesate, pot să participe la concurs prin transmiterea ofertei care va conține informația cu indicarea următoarelor date:

· Date generale despre companie (denumirea, persoana și telefonul de contact, adresa electronică, pagina web) sau Nume, Prenume și datele de contact ale persoanei fizice;

· Copia certificatului de înregistrare pentru persoană juridică (indicând persoana responsabilă de efectuarea traducerii și anexând CV-ul acesteia) sau CV-ul actualizat al candidatului pentru persoană fizică, prin care să confirme experiența de traducere;

· Oferta financiară, în lei moldovenești, care să indice prețul NET per pagină (1800 caractere fără spațiu) pentru persoane fizice sau prețul inclusiv TVA pentru persoanele juridice. Oferta financiară trebuie să includă și tariful pentru prestarea serviciilor în regim de urgență . De asemenea, persoanele juridice vor indica disponibilitatea livrărilor cu aplicarea scutirii de TVA, la prezentarea documentelor confirmative de către beneficiar. Compararea ofertelor financiare se va face în lei moldovenești (MDL). Ofertele prezentate în altă valută vor fi convertite la cursul oficial al BNM din data limită pentru prezentarea ofertelor;

 • Termenul de realizare a traducerii (pagini per zi);

3. CRITERIILE DE EVALUARE:

• Prezentarea setului complet de acte solicitate;

• Corespunderea structurii ofertei cu cerințele enumerate mai sus;

• Avantajul ofertei, respectând raportul de calitate/preț.

4. PROCEDURA DE APLICARE

Dosarul va fi prezentat în format electronic la adresa de email Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. cu mențiunea Servicii de traducere până la data de 18 decembrie 2023, ora 18:00.

Dosarele incomplete sau expediate după termenul limită nu vor fi evaluate.

Rezultatul desfășurării procesului de achiziție se va comunica individual doar ofertantului selectat, pe adresa electronică indicată în ofertă. După caz, rezultatul procesului de achiziție va fi comunicat tuturor ofertanților participanți la acest proces, pe adresa electronică indicată în ofertă.

Pentru informații adiționale, nu ezitați să ne scrieți la adresa Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , tel. 079129313

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.

Read more... 

Контакты

Адрес: улица Еуджен Кока, 15, Кишинэу,
Република Молдова, MD-2008

Тел./Факс: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Емайл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Стань Послом 2%

Sustin 2%! Поддерживаю 2%! 

Медиа партнер:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page