CIDDC - Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova

Buletin Informativ Nr. 4 - Educație pentru democrație în Republica Moldova | aprilie – iunie

Dragi prieteni,

Bine ați venit la cea de-a patra ediție a buletinului informativ în cadrul proiectului „Educație pentru democrație în Republica Moldova”. Vă prezentăm cele mai recente știri și evoluții din cadrul proiectuui și experiențele celor 49 de instituții partenere.

Buletinul informativ include noutăți, evenimente, oportunități de formare, experiențe de consultare a opiniei comunității școlare și altele.

Aveți noutăți pe care doriți să le împărtășiți?

Vă îndemnăm să transmiteți informațiile la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , marcând - în atenția E-news - înainte de 25 septembrie 2022, pentru a vă asigura prezența în următoarea ediție pentru lunile iulie - septembrie.

Vă mulțumim și vă dorim lectură plăcută!,

Centrul de Informare și documentare privind Drepturile Copilului

Buletin Informativ Nr. 4

Buletin Informativ Nr. 3 - Educație pentru democrație în Republica Moldova | ianuarie – martie. Guvernanța democratică a școlii

Dragi prieteni,

Bine ați venit la cea de-a treia ediție a buletinului informativ în cadrul proiectului „Educație pentru democrație în Republica Moldova”. Vă prezentăm cele mai recente știri și evoluții din cadrul proiectuui și experiențele celor 49 de instituții partenere. Buletinul informativ include noutăți, evenimente, oportunități de formare, experiențe de consultare a opiniei comunității școlare și altele.

Aveți noutăți pe care doriți să le împărtășiți?

Vă îndemnăm să transmiteți informațiile la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , marcând - în atenția E-news - înainte de 25 iunie 2022, pentru a vă asigura prezența în următoarea ediție pentru lunile aprilie - iunie.

Vă mulțumim și vă dorim lectură plăcută!,

Centrul de Informare și documentare privind Drepturile Copilului

Buletin Informativ Nr. 3

Buletin Informativ Nr. 2: Educație pentru democrație în Republica Moldova | octombrie – decembrie

Dragi prieteni,

Bine ați venit la cea de-a doua ediție a buletinului informativ în cadrul proiectului „Educație pentru democrație în Republica Moldova”. Pregătiți-vă ceaiul preferat, așezați-vă confortabil și lăsați-ne să vă ghidăm în această călătorie. Buletinul informativ digital este transmis o dată în trimestru pentru a vă conecta cu ultimele noutăți și informații utile din comunitatea educațională. Ne bucurăm să vă avem implicați în acest proiect interesant și vă mulțumim pentru fiecare experiență!

Vă dorim o lectură frumosă,

Centrul de Informare și documentare privind Drepturile Copilului

Buletin Informativ Nr. 2

Contacte

Adresa: Strada Eugen Coca nr. 15, Chișinău,
Republica Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Ambasadorul 2%

Sustin 2%! Sustin 2%! 

Partener media:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page