CIDDC - Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova

Concurs pentru selectarea unui prestator de servicii de alimentație și locație pentru organizarea unui eveniment

Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova (CIDDC) este o organizaţie non-guvernamentală, fondată în anul 1999, misiunea căreia este de a colabora cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a găsi soluții bazate pe drepturile copilului și pentru a-i inspira pe adulți să audă vocea fiecărui copil. Credem că doar lucrând împreună putem contribui la o societate cu mai multă grijă, înțelegere și respect pentru fiecare ființă umană.

În perioada ianuarie 2022 - decembrie 2024, CIDDC implementează proiectul „ABC - ACTIONS for the Rights of the Children; BUILDING relationships based on respect and cooperation; COMMUNICATION and documentation”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării (MEC), cu suportul financiar al ERIKS Development Partner. În cadrul acestui proiect se va desfășura o masă rotundă cu copii și adulți. Evenimentul este preconizat pentru data de 10 aprilie 2024, în intervalul orelor 09:00-15:00.

În acest context, CIDDC solicită oferte de preţ pentru:

  1. locațiunea unei săli, cu o capacitate de 60 de persoane, dotată cu echipament necesar pentru desfășurarea evenimentelor de tip conferință, masă rotundă (videoproiector, flipchart, boxe, microfoane, ecran și acces la internet) în mun. Chișinău și
  2. servicii de alimentație sau punerea la dispoziție a unui spațiu pentru servicii de catering

Preţurile vor fi indicate în lei moldoveneşti, cu TVA inclus. Oferta va fi valabilă pe un termen de 60 zile după expirarea termenului de valabilitate a ofertei. Dosarul de aplicare va conține următoarea informație:

- Scurtă descriere a companiei aplicante: datele de contact ale companiei, persoana de contact. Certificatul de înregistrare al companiei;

- Ofertă comercială completă, întocmită conform cerințelor;

- Meniurile pentru pauzele de cafea/ ceai, prânz, precum și alte informații pe care ofertantul le consideră necesare;

- Termenii și condiţiile de achitare.

Va fi selectată compania care va expedia dosarul complet, va oferi cel mai bun raport preț-calitate și servicii complete.

Procedura de selecție a CIDDC se bazează pe angajamentul nostru ferm cu privire la protecția mediului și la protecţia copilului față de toate formele de violență în cadrul proiectelor şi activităţilor noastre, precum și în afara organizației. CIDDC are o politică de protecţie a copilului și o politică de protecție a mediului.

Ofertele pot fi prezentate în original sau prin e-mail la: Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului, str. E. Coca nr. 15, mun. Chişinău, Republica Moldova, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Ofertele transmise pe e-mail vor avea subiectul: Ofertă sală de conferințe și servicii de alimentație.

Termenul-limită de prezentare a ofertelor este: 3 februarie 2024, ora 17.00.

Pentru detalii, puteți contacta: Drangoi Elvira, 067695919, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în strictă conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord ca datele dvs. personale să fie utilizate în procesul de selectare și raportare partenerilor CIDDC.

Admin

Email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
back to top

Contacte

Adresa: Strada Eugen Coca nr. 15, Chișinău,
Republica Moldova, MD-2008

Tel./Fax: (+373 22) 747813, 716598, 744600

Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Ambasadorul 2%

Sustin 2%! Sustin 2%! 

Partener media:

Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente

Top of Page